Kæmpe prisfald for tyske slagtesvin
Tyske slagtesvin falder med et stort brag - knap 60 øre er skåret af noteringen.

Den sæsonmæssige nedtur er for alvor sat ind for slagtesvin.

På det tyske marked faldt noteringen i går med hele otte cent til 1,62 euro pr. kg svarende til 12,07 kr. Det skriver Danske Svineproducenter.

Med faldet til 1,62 euro er noteringen for første gang under sidste års niveau, hvilket ikke er set siden forsommeren 2016.

Ifølge Danske Svineprodcenter er markedet under et stort pres:

»Det tyske slagtesvinemarked er under massiv prispres. Levendeudbuddet er steget i de seneste dage. Da priserne derudover allerede var faldet på kødmarkederne, krævede de tyske slagterier, at noteringen skulle sænkes. Hvis den ikke blev sænket, truede man med at reducere slagtningerne.

Et markant prisfald på denne årstid er ikke usædvanligt. Den tyske omsætterorganisation VEZG har således ikke fat i den lange ende og var nødt til sænke den tyske slagtesvinenotering«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle