Kjeld Hansen skuffet over MRSA-afgørelse
Journalisten Kjeld Hansen er ærgerlig over afgørelsen hos Østre Landsret, der tvinger Fødevarestyrelsen til at vente med offentliggørelse af MRSA-oplysninger om landbrug.

Hos L&F har Østre Landsrets afgørelse i dag vakt glæde. Det er positivt, at Landsretten anerkender, at  landmænd risikerer stigmatisering, hvis Fødevarestyrelsen offentliggør oplysninger om MRSA-smitte.

Men Kjeld Hansen, den kendte landbrugskritiker, er omvendt utilfreds. Det er ham, som sammen med en kollega har bedt om aktindsigt i MRSA-oplysningerne.

"Umiddelbart er jeg noget skuffet. Det her er et voldsomt tilbageslag for åbenhed og hele aktindsigtsbegrebet. Den her sag kører på tredje år. Det er en ganske normal, simpel og banal aktindsigtsbegæring, som vi har lavet hundredevis af i tidens løb," siger Kjeld Hansen til Journalisten.dk.

Afgørelsen er blot en foreløbig afgørelsen, som pålægger Fødevarestyrelsen at afvente en endelig afgørelse, før de giver aktindsigt.

Emneord mrsa

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle