Koldt vejr har ramt svineprisen
Noteringen hos Danish Crown er uændret denne uge.

Danish Crowns svinenotering for næste uge er uændret på 11 kr. pr. kg for slagtesvin. Også for søer er noteringen uændret på 8,40 kr. pr. kg.

Efter en hektisk periode i ugerne op til påske er der nu mere roligt på det europæiske marked for ferskt svinekød, melder Danish Crown.

"Der er fortsat en stabil efterspørgsel, men presset er taget af. Samtidig har et mere omskifteligt og køligt vejr ramt Nordeuropa, og det spiller afgjort ind på salget af svinekød," fortæller Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.

En kombination af det koldere vejr og et større udbud af svinekød i Europa har sat priserne på nakker og skinker under pres. Der er heller ikke den samme appetit på kamme og midterstykker som i ugerne før påsken, men til gengæld er der et godt salg af bove, forender og brystflæsk, melder Danish Crown.

Afsætningen til landene udenfor Europa er stabil med et tilfredsstillende salg til både Japan og Kina.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle