Mælkekopper til pattegrise er et fortsat hit
SCA Danmark mærker fortsat god interesse for deres mælkekopper. På FarmerTech havde firmaet medbragt de karakteristiske lyserøde kopper.

SCA Danmark mærker en fortsat interesse for firmaets mælkekopper.

Det er meldingen fra Ole Bælum, der selv har været med til at installere mange af de kopper, der er sat op i landets svinestalde - de første blev installeret i august 2009.

»Jeg synes, det går stille og roligt med udbredelsen af mælkekopperne. Der er også pt. en vis interesse,« siger Ole Bælum.

Han slår på, at mælkekopperne blandt andet bidrager til højere kuldvægt ved fravænning og i sidste ende resulterer i færre ammesøer.

Kunderne er også tilfredse.

»Vi får positive tilbagemeldinger fra de kunder, der har købt mælkekopper. Meldingerne går på, at de på grund af mindre forstyrrelser af søerne oplever et bedre flow og generelt en bedre diegivning,« siger Ole Bælum.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle