Man skal indrømme, når man tager fejl: Godt gået, Bilka

Ugen På Spidsen: Man skal indrømme sine fejl, når man tager fejl. Efter et besøg for nyligt i Bilka, må jeg erkende, at jeg tog fejl om danske butikkers præsentation af kødprodukter, skriver ugens klummeskribent på Svin Plus.

Man har som bekendt et standpunkt, indtil man indtager et nyt.

For nyligt skrev jeg en klumme på disse sider om den måde, de spanske supermarkeder præsenterer deres kødprodukter på. Det er velkendt, at spanierne gør meget ud af at fremvise deres tørrede skinker, men også i køledisken gør de sig meget mere umage end deres danske kollegaer. 

Det var mit standpunkt dengang, altså at fx Netto, som jeg fremhævede i klummen, ikke var særligt gode til at præsentere kødprodukter i deres montre. Det har nok ikke ændret sig så meget det standpunkt, men jeg kan nu ved selvsyn konstatere, at Nettos fætter Bilka er i en helt anden liga.

Det er ikke tit, jeg bevæger mig ud i Bilka, men det skete altså forleden, og da fik jeg en super god oplevelse, da jeg gik rundt i området med kølediske med kødpakkerne, som jeg har været efter i Netto.

Her så jeg nydelige rækker med forskellige kødpakker. Pålægget - særligt det i den lidt dyrere ende - blev præsenteret elegant. Hele fronten af pakkerne kunne ses i lodrette montre, der har den naturlige fordel, at man ikke skal bukke sig ind over som med de almindelige kølediske.

Så jeg må give mig. Det er muligt at finde supermarkeder i Danmark, som gør en god figur, når det handler om at præsentere kødpakkerne på en appellerende måde, der kan stimulere til indkøb af kød.

Og så fik jeg på min Bilka-tur endda oplevet den ekstra bonus, at der faktisk arbejdes med produktionudvikling. I min klumme om de spanske supermarkeder fremhævede jeg nogle klargjorte kødboller, der bare skulle på panden. Dem fandt jeg sørme i Bilka, og de nemme kødboller flugter særdeles godt med den stærke convenience-trend blandt forbrugere, som vil have nemme og hurtige måltider.

Godt gået, Bilka.

Søren Tobberup Hansen er journalist og svinefaglig redaktør på LandbrugsAvisen, magasinet Svin og Svin Plus.

Faktaboks

I den ugentlige klumme på Svin Plus, "Ugen på spidsen", sætter Morten Thomsen og Søren Tobberup Hansen, journalister og svinefaglige redaktører på LandbrugsAvisen, magasinet Svin og Svin Plus, svineugen i perspektiv.

Klummen er udtryk for skribentens personlige synspunkt.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle