Massiv købsinteresse for konkursramte gårde til 200 mio. kr.
Ejendommene i de konkursramte selskaber Sønderupgaard I og II har stor bevågenhed, beretter ejendomsmæglere. Et salg kan være en realitet inden udgangen af april.

Da storbonden Peter Boilesen ved Viborg-egnen blev ramt af konkurs i slutningen af 2015 efterlod det en lang række svineejendomme og omkring 1.000 hektar landbrugsjord.

Aktiverne var fordelt i de to selskaber Sønderupgaard I og II.

Henning Tovgaard, indehaver af Nybolig Landbrug Holstebro Viborg, har Sønderupgaard I til salg for 115 mio. kr.

Han melder om massiv interesse.

»Der er stor interesse for den sag. Vi har i løbet af et par uger haft mere end 3.000 inde for at se på sagen på nettet. Normalt har vi et par hundrede. Så der er voldsom interesse. Vi har allerede haft nogen ude for at se på ejendommene,« siger Henning Tovgaard.

Også den anden klump af ejendommene, der var en del af aktieselskabet Sønderupgaard II og bestod af syv ejendomme, er der angiveligt stor interesse for. Prissedlen er på 85 mio. kr.

»Serupgård, der er hovedejendommen, er præsentabel, har et godt produktionsapparat samt tilladelse til at udvide. Derfor er der stor interessee. Vi har foreløbig udsendt 80 salgsopstillinger, og jeg forventer, at vi har solgt inden udgangen af april, fordi vi har fat i seriøse købere,« siger Erling Bøndergaard fra Landbrugsmæglerne.

Han oplyser, at der blandt de interesserede købere både er svineproducenter, men også investorer.

»Det kan være folk, der har tjente penge på andre erhverv, og som måske er rundet af landbruget, der har interesse i at investere i et landbrug som dette,« siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle