Nu 25 vildsvin døde af afrikansk svinepest i Tjekkiet
Antal af rapporterede tilfælde af afrikansk svinepest i Tjekkiet er stigende.

Antallet af døde vildsvin inficeret med afrikansk svinepest (ASF) i Tjekkiet har været stigende, siden det første tilfælde blev indrapporteret 21. juni. Det skriver Pigprogess.net

Antallet af inficerede døde vildsvin er nu opgjort til 25, skriver Pigprogress med World Organization for Animal Health som kilde.

Samtlige af de nye positive ASF-prøver er taget fra døde vildsvin fundet i Zlín-regionen, som ligger ca. 50 km fra  den slovenske grænse. 

Tjekkiet er det femte europæiske land, hvor afrikansk svinepest er fundet. Siden 2014 har Letland, Litauen, Estland og Polen rapporteret om inficerede vildesvin.

Fra virussen blev fundet i Geogien i 2007 har den spredt sig til de fleste østlige lande, blandt andre Rusland og Ukraine.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle