Nu skal hele klimastalden opgraderes: Ny type loftsventil mindsker svineriet
Svineri i de varme perioder fik Henrik Svendsen til at lede efter løsninger til sin diffus-ventilation. Løsningen blev indkøb af en nyudviklet ventil, som har reduceret svineriet i stierne markant.
De fleste producenter kender til problemer med svineri i de varme måneder, hvor temperaturen generelt stiger i staldene. Det var også dagligdagen for Henrik Svendsen fra Snedsted ved Thisted, som var blevet godt og grundigt træt af svineriet. Han driver en produktion med 450 søer og full-line-produktion samt opformering med salg af omkring 4.000 sopolte. »Sidste efterår var jeg blevet så træt af problemet, at jeg gik i gang med at lede efter en løsning til min diffus-ventilation, som jeg...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Svin+ for 149 kr/md.

Tilmeld dig Svin+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle