Rådgivningsdirektør siger op: Har købt landbrug
SvineRådgivningens direktør gennem syv år vil prøve kræfter med landmandslivet.

SvineRådgivningens direktør gennem de seneste syv år, Jan Rodenberg har valgt at opsige sin stilling med udgangen af maj. Det oplyser det Herning-baserede selskab.

”Jeg har haft et utroligt spændende, udfordrende og lærerigt job over de 10 år, jeg har været ansat ved SvineRådgivningen. Efter syv år i chefstolen synes jeg dog nu, at jeg har bidraget med de ting, jeg kan, og det er tid til, at jeg skal videre, så nye kan komme til,” siger Jan Rodenberg.

Jan Rodenberg har købt en svineproduktion ved Christiansfeld, der pt. er under udvidelse til 1.550 søer med produktion af grise til 30 kg og tilhørende 220 hektar.

”Siden jeg kunne nå koblingen på en traktor, har jeg villet være landmand, og nu er chancen der for at kunne overtage en god ejendom, hvor der også er luft i finansieringen til at få udvidelsen lavet ordentligt færdig.

De mange nødlidende ejendomme muliggør en opstart, hvor budgettet ser godt ud selv med nuværende lave priser," siger Jan Rodenberg.

SvineRådgivningens bestyrelsesformand Ole Kjær roser svinedirektøren for en stor indsats:

"Han bliver ikke let at erstatte. Når det er sagt, er ingen uundværlig, og vi har i SvineRådgivningen en god og spændende rådgivningsvirksomhed, der helt sikkert kan tiltrække den rette afløser.

Som svineproducent må jeg også glæde mig over, at der er nye, der vil ind i erhvervet, og især når de ved, hvad de går ind til. Jeg kan kun ønske Jan held og lykke med sin nye bedrift," siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle