Rabobank: Kina vil øge importen af grisekød fra marts
Rabobank forventer øget kinesisk import af grisekød fra marts måned 2019.

Rabobank forventer en øget kinesisk import af grisekød fra foråret 2019.

Derimod forventer Rabobank ikke, at de nuværende udbrud af afrikansk svinepest nævneværdigt vil øge den kinesisk import af grisekød i den allernærmeste fremtid, skriver Markedsnyt for grisekød udgivet L&F.

Ifølge Chenjun Pan fra Rabobank er der for nærværende tale om regionale kinesiske problemer med forsyningen af grisekød. Men på nationalt niveau er der tilstrækkelige forsyninger.

Svinepest i Kina kan have trukket håndbremsen - priser stiger stejlt i sydSvin Tirsdag 18. september 2018 · 08:11

Men om seks måneders tid - fra marts måned næste år - forventer Chenjun Pan, at der kan komme en mere markant stigning i den kinesiske import som følge af manglende genopbygning af svinebestanden.

Dette må forventes også at betyde stigende internationale priser for grisekød, udtaler Chenjun Pan til Asian Agribusiness.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle