Sæt økonomien øverst på listen i smågrisestalden
Mange smågrisestalde drives uøkonomisk på grund af for høj belægning og lav kvalitet af fravænningsgrise. Driften skal afpasses den økonomiske virkelighed. Artiklen er fra arkivet og første gang publiceret i magasinet Svin Special nr. 2, oktober 2016.

Artiklerne er kun for abonnenter på Kvæg, Mark eller Svin

Køb abonnement på PLUS her.

Er du ny på PLUS skal du aktivere dit abonnement før du kan logge ind. Det gør du her.

Har du problemer med at logge ind? Kontakt kundeservice på plus@landbrugsmedierne.dk

Har du glemt din adgangskode? Så klik her!

Faktaboks

3 gode råd

  • Tal med din aftager af smågrise

Tal med din smågriseaftager om hvorvidt han gerne vil have grisene ved en lavere vægt. Det kan være, han også har lyst til at hæve sin indtjening….  

  • Sundheden skal bare være i orden

Sørg for, at driften i smågrisestalden er sundhedsmæssigt i orden. Ingen tilbagefl ytning eller sammenblanding - kun neddeling!

  • Indretning og drift skal hænge sammen

Kreativitet i planlægningen kan spare ærgrelser og være mange penge værd. Brug den tid og de ressourcer, som er nødvendige. Staldindretning og drift skal hænge sammen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle