Se billederne: Tvillingestald med produktion af 22.000 slagtesvin årligt
41-årige Thomas Graugaard lagde stald til, da han og hans bygge-samarbejdspartnere fredag fremviste en tvillingestald i Thyholm. LandbrugsAvisen var på besøg i stalden et par dage før åben stald-arrangementet.

Produktionssikker og høj effektivitet.

Det er nogle af de ord, Thomas Graugaard sætter på den nye stald med cirka 5.000 stipladser, som han kan tage i brug i næste uge og dermed løfte sin produktion fra 42.000 til cirka 64.000 slagtesvin.

»Jeg ved godt, at det i perioder har været bedre at have smågrise til eksport, men jeg har egentlig altid haft integreret produktion, siden jeg overtog den fædrene gård og blev selvstændig i 2001.

Åben stald: Se ny tvillinge-slagtesvinestald med 5.000 stipladserSvin 13. juni · 08:44

Jeg kan godt lidt at se tingene over en lang bane, og derfor tror jeg også, at integreret produktion stadig er godt«, siger Thomas Graugaard om stalden, der står i omkring 17 mio. kr.

Foruden stald er endvidere opført to gylletanke på hver 2.500 kubikmeter.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle