Sidste frist i dag tirsdag: Hvem er årets griseelev?

21. september er frist for at indstille en kandidat til årets elev i griseproduktionen.

I 2020 løb Merete Dahl fra Bornholm med sejren, da hun på Grisekongressens midlertidige coronaafløser ’Viden på tværs’ blev kåret som årets griseelev.

Med kongressen lige om hjørnet efterlyser Seges Svineproduktionen igen kandidater til årets pris, der vanen tro bliver præmieret med 10.000 kr. Nummer to og tre modtager 5.000 kr.

Så har du en elev, der er en god ambassadør for branchen, og som samtidig har høj faglighed og udviser initiativ og nysgerrighed, så er tiden kommet til at indstille vedkommende, og det haster en smule, fordi ansøgningsfristen er 21. september.

Det er alle bedrifter og skoler, der har en landmandsuddannelse, som har eller har haft elever, dvs. grundforløb 2, 1. eller 2. hovedforløb, ansat eller på skole i kalenderåret 2021, der kan indstille en elev. Der kan indstilles en elev pr. bedrift eller skole.

Indstillingen skal betragtes som en fælles indstilling enten mellem arbejdsgiver og elev eller mellem skole, arbejdsgiver og elev.

Til årets indstilling er det et krav, at indstillingsformen er en video med eleven på maksimalt tre minutter suppleret af et foto af eleven og et udfyldt indstillingsskema.

Dommerpanelet, der skal udpege vinderen, lægger vægt på, at vinderen er en god ambassadør for branchen, en faglig og social gevinst for elevens arbejdsplads, og det er ikke givet, at vinderen findes blandt frembrusende kandidater eller dem med gode skriftlige færdigheder.

Faktaboks

Om konkurrencen:

  • Se mere om konkurrencen og dens vilkår på svineproduktion.dk
  • Indstillinger skal sendes til amc@seges.dk senest 21. september.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle