Smør svinefedt i hovedet

Amerikansk landmand har lanceret en anderledes hudplejelinje.

Sæbe lavet på svinefedt. Jo, det kender vi.

Men hvad med en ansigtscreme? Og læbepomade? Rynkecreme?

En amerikansk landmand har lanceret en hudplejeproduktlinje, hvor hovedingrediensen er svinefedt. Faktisk er det en del af markedsføringen, at det indeholder svinefedt. Modsat de mange andre produkter, der indeholder spæk. Det skriver regionalmediet WSET.

"Det er forbløffende, hvor helbredende det er," siger James Henderson, der påstår, at det er godt mod acne, sår og forbrændinger.

James Henderson fra Concord i staten Virginia er en landmand, der gør brug af alle ressourcer. Efter have produceret æblecider, fik han svinene til at spise skrællerne. Så begyndte han at overveje, hvad han kunne bruge svinespækket til.

Han begyndte at bruge svinefedt på sine dyr. Det virkede, hævder han. Og så virker det også på menneskehud, fortæller han til regionalmediet.

Hans produkter er 100 procent naturlige og indeholder også æteriske olier og nogle planter, der dyrkes på hans gård.

Interesseret i at smøre svinefedt i ansigtet? Se hans produkter her.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle