Svinehandlere går sammen
Nisgaard og Vinderslev vil samarbejde om handel og transport af grise. Det sker fra NV-Randers A/S, Vinderslev-familiens selskab, som Torben Nisgaard træder ind i ledelsen af. Aktiviteterne i Rousthøje, Hanning og Randers fortsætter som hidtil.

NV-Randers A/S vokser sig større, efter svinehandler Michael Vinderslev har indledt et samarbejde med en anden jysk svinehandler, Torben Nisgaard fra Skjern.

Det fremgår af en pressemeddelelse de to firmaer har sendt.

"Samarbejdet skaber flere muligheder for at være på forkant både i forhold til vores kunders og leverandørers behov, samt de stigende og ressourcekrævende myndigheds og veterinære krav", skriver de i pressemeddelelsen.

Det samarbejdende navn mellem Nisgaard & Vinderslev bliver NV-Randers A/S. Det er navnet på Vinderslev-familiens selskab, der også er den største spiller.

Torben Nisgaard vil i fremtiden indgå i den daglige ledelse, fremgår det af pressemeddelelsen.

Begge firmaer er familiedrevne og har hver især handlet med grise i over 50 år med egne eksportstalde. De har også eksport af smågrise til især Tyskland og Polen.

Aktiviteterne i Rousthøje, Hanning og Randers vil fortsætte som hidtil.

Afregning, logistik og administration vil foregå fra NV-Randers A/S pr. 1. april 2018.

Firmaernes øvrige aktiviteter fortsætter uændret, skriver de i pressemeddelelsen.

NV-Randers A/S er ejet af Michael, Rikke og René Vinderslev. Virksomheden har i de fem seneste offentliggjorte regnskaber sammenlagt haft 46 mio. kr. i overskud. Egenkapitalen i seneste regnskab, 2015/16, var på 92 mio. kr.

Ejerne af Kurt Nisgaard ApS er Tommy og Torben Nisgaard.

Seneste offentliggjorte regnskab, fra 2016, for Kurt Nisgaard ApS viste et underskud på en mio. kr. De foregående fire år havde overskud i omegnen af en til to mio. kr. Egenkapitalen var i 2016 på otte mio. kr.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle