Svinenoteringen: "Priserne er for årstiden relativt pæne"
Den runde tier bevares denne uge hos Danish Crowns slagtesvinsnotering.

Danish Crowns notering er uændret 10 kr. pr. kg for slagtesvin og 7,60 kr. for søer i denne uge.

For første gang i lang tid: Stigende udbud af slagtesvin i PolenSvin 14. februar · 06:30

Slagteriet melder, at der fortsat er ganske roligt på de europæiske markeder for fersk svinekød. Der er en lav efterspørgsel, som nogenlunde modsvares af et lavt udbud.
 
"Priserne er for årstiden relativt pæne. Afsætningen er dog lidt skævt fordelt, da der er et fornuftigt marked for forender, bove, nakker og brystflæsk, mens der er et svagere marked for skinker og kamme," siger Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling.
 
Baconmarkedet i Storbritannien er påvirket af det svage marked for kamme, og markedet for backs er bestemt heller ikke stærkt.
 
Til gengæld er der i øjeblikket et fint salg til Japan og en stabil afsætning i Kina, hvor efterspørgslen er relativ god efter det kinesiske nytår.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle