Svineprisen lurer efter julehandlen
Svinenoteringen er uændret for syvende uge i træk. Også noteringen for søer er uændret i uge 46.

Danish Crowns aktuelle svinenotering er endnu en gang uændret med en pris på 8,30 kr. pr. kg.  Dermed er den uændret for syvende uge i træk. 

Notering for søer er også uændret på 5,70 kr. pr. kg.

Men julehandlen lurer i horisonten på det europæiske marked for fersk grisekød, og det skaber mildere vinde, om end det endnu ikke tager til for alvor, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.
 
"Afsætningen er stabil på et niveau, som vi har været vant til i et stykke tid. Vi kæmper med et relativt højt udbud, som gør, at priserne ikke for alvor tager fart. Derfor venter vi lige nu på, at julehandlen begynder for alvor, og så er vi naturligvis hele tiden opmærksomme på, om eksporten ud af kontinentet skulle løfte sig, da det kan sætte fart under nogle ting", fortæller Søren Tinggaard, der er underdirektør i Danish Crowns Eksportafdeling.
 
Lige nu er der en god efterspørgsel på skinker, bove og brystflæsk. Der er et fint marked for bacon og kamme, mens forender afsættes jævnt i markedet.
 
Til landene udenfor Europa er der en stabil afsætning til både Japan og Kina.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle