Svineprisens himmelflugt bremset
Danish Crowns svinenotering er uændret denne uge.

Danish Crowns svinenotering for næste uge er uændret på 11 kr. pr. kg for slagtesvin. Også for søer er noteringen uændret på 8,40 kr. pr. kg.

Den uændrede notering kommer efter mange uger med prisstigninger.

Danish Crown har tidligere meldt, at man går efter at øge slagtningerne efter påsken.

"Vi har haft nogle indikationer på, at både frostlagrene og forædlingsindustriens lagre var mindre end længe. Derfor tog vi for en måneds tid siden en beslutning om ikke at fremrykke grise op til påske, fordi vi var overbeviste om, at priserne ville være bedre på anden side af helligdagene. Det har vist sig at holde stik, og vi har sørget for ekstra kapacitet på slagterierne i ugerne efter påske, så vi relativt hurtigt indhente en del af det, vi taber hen over påsken," sagde Lars Albertsen, der er eksportdirektør i Danish Crown, for en uge siden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle