Svineproducent: Resultatløn, nej tak - jeg vil hellere give en klatretur til hele teamet
Rasmus Poulsen fra Fårevejle svarer på månedens spørgsmål i magasinet SVINs landmandspanel. Læs alle fire landmænds svar i det nye nummer af SVIN, der udkommer mandag 19. marts.

Denne artikel er normalt forbeholdt abonnenter på Svin Plus. Vi har valgt, at du i dag kan læse artiklen uden login.

Gør du brug af resultatløn?

Rasmus Poulsen:

"Vi gør ikke brug af resultatløn, og det er jeg faktisk ret klar i mælet med. I de jobs, jeg havde inden, jeg blev selvstændig, fik jeg heller ikke resultatløn.

Jeg tror, at en stor check er sjov at få den første og anden gang, men derefter bliver det den nye normal.

Hvis man får sygdom i besætningen, bliver resultaterne dårligere, og så kommer man til at knokle en del mere. Ved sygdom i besætningen burde man i virkeligheden få en højere løn, men hvis man har resultatløn, bliver man dobbeltstraffet.

Dagbog fra Letland: Jeg har indført bonusløn, og motivationen er storKvæg Tirsdag 19. december 2017 · 09:00

Jeg vil hellere belønne mine medarbejdere ved for eksempel at give dem en tur på vandski eller en klatretur. Eller bare gå ned i stalden og giv folkene et klap på skulderen for at anerkende deres indsats.

Det har alle brug for indimellem.

Det vigtigste er at styrke hele teamet. Da det giver glæde hele vejen og hele året."

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle