Svineproducenter hilser ny minister velkommen

Danske Svineproducenter glæder sig til at samarbejde med Jakob Ellemann-Jensen, der netop er udnævnt som ny miljø- og fødevareminister.

"Vi vil gerne byde hjerteligt velkommen til Jakob Ellemann-Jensen på posten som Danmarks nye Miljø- og Fødevareminister".

Sådan lyder meldingen fra Torben Hauskov, formand for Danske Svineproducenter.

"Vi ser Jakob Ellemann-Jensen som en garant for, at regeringens erhvervsvenlige linje bliver videreført, og vi ser frem til et lige så godt og konstruktivt samarbejde, som vi har haft med både Esben Lunde Larsen og forgængeren, Eva Kjer Hansen", siger Torben Hauskov, formand for Danske Svineproducenter.

Han tilføjer, at det er både uventet og trist, at Esben Lunde Larsen har besluttet at stoppe som fødevareminister, for han har gjort det rigtigt godt.

"Vi vil gerne sige Esben Lunde Larsen tak for hans store indsats for dansk landbrug. Sammen med Eva Kjer Hansen anser vi Esben Lunde Larsen som en af de mest kompetente miljø- og fødevareministre i nyere tid, og det er vores klare opfattelse, at Esben Lunde Larsen har sat en ære i at sætte sig ind i sit stof", siger Torben Hauskov.

"Vi ønsker Esben Lunde Larsen alt godt fremadrettet og glæder os til samarbejdet med Jakob Ellemann-Jensen".

 

Emneord politik

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle