Svineproducentforening: Risiko for prisfald på smågrise og slagtesvin
Den tyske Nord-West-notering fortsætter fremgangen - ny stigning på 0,5 euro. Men der er ifølge Danske Svineproducenter risiko for et midlertidigt prisfald.

Der er tilsyneladende ingen grænse for opturen for de tyske smågrise, der bare fortsætter op og op.

Nord-West-noteringen stiger igen i dag med 0,5 euro til nu 62,5 euro. Det er mere end en fordobling i forhold slutningen af november 2015, da noteringen i Tyskland var 30 euro.

Tyske smågrise banker yderligere i vejret Svin 3. april · 10:58

»Smågrise er fortsat efterspurgte, selvom smågrisenoteringerne er forholdsvis høje. De fleste europæiske smågrisenoteringer fortsætter med at stige, imidlertid ikke længere så stærkt. Da den tyske slagtesvinenotering var uændret i sidste uge, regner de fleste tyske omsættere med, at smågrisemarkedet også vil stabilisere sig. Det høje prisniveau, både på smågrisemarkedet og specielt det tyske slagtesvinemarkedet, indebærer selvfølgelig en stor risiko for et midlertidigt prisfald,« vurderer Danske Svineproducenter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle