Tidligere VSP-chef nu direktør for Danske Svineproducenter
Nicolaj Nørgaard er ny direktør for Danske Svineproducenter.

Danske Svineproducenter har nu fundet deres nye direktør, efter Hans Aarestrup har fået nyt job som direktør for Bæredygtigt Landbrug.

Den nye direktør er Nicolaj Nørgaard, der tiltræder pr. 1. marts 2016.

Nicolaj Nørgaard er uddannet cand. oecon. agro. og ph.d. i jordbrugsøkonomi, sundhedsøkonomi og dyrevelfærd. Han kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Agrovi Videncenter.

Inden Agrovi-stillingen var han direktør for Videncenter for Svineproduktion, der nu under Seges. Han blev dog afskediget, da Videncenter for Svineproduktion måtte tilbagebetale et stort millionbeløb efter rod og bilagsfejl i EU-støttede projekter. Nicolaj Nørgaard har endvidere været udviklingsdirektør i Landbonord samt forsker ved Fødevareøkonomisk Institut.

Henrik Mortensen, formand for Danske Svineproducenter, glæder sig i en pressemeddelelse over, at foreningen har hentet 'en særdeles stærk profil med indsigt og erfaring i de faglige, økonomiske og politiske forhold, der vedrører den danske svineproduktion'.

Svinedirektør bliver ny BL-chefSvin Mandag 28. december 2015 · 12:41

"Vi glæder os til sammen med Nicolaj Nørgaard at fortsætte kampen for svinebøndernes vilkår i Danmark," udtaler formand for Danske Svineproducenter, Henrik Mortensen, i en pressemeddelelse.

"Der har altid været respekt om Nicolaj Nørgaards arbejde. I Danske Svineproducenters bestyrelse kender vi især Nicolaj Nørgaard fra hans tid som direktør i VSP. I det job var vi aldrig i tvivl om, at vi i Nicolaj Nørgaard havde en person, der sagligt og vedholdende kæmpede svineproducenternes sag," udtaler formanden.

Ser frem til nyt job

Nicolaj Nørgaard ser frem til opgaverne i jobbet som direktør for Danske Svineproducenter:

"Jeg har i hele min karriere haft tæt tilknytning til dansk svineproduktion med fokus på at optimere produktionen. Det gælder trivsel for grise og medarbejdere, miljøet i og udenfor stalden samt ikke mindst den samlede produktionsøkonomi.  Denne optimering er helt central for foreningen og for de landmænd, der skal leve af at producere grise. Foreningen har viljen til at tage et ansvar for at påvirke udviklingen, og jeg glæder mig til sammen med foreningens medlemmer og bestyrelse at sætte ”nye skibe i søen” som direktør hos Danske Svineproducenter," siger Nicolaj Nørgaard.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle