Topproducenter giver gode tip til svinemøde
Både årets soholder og en af landets større integrerede svineproducenter holder indlæg på svinemøde i Kolding i næste uge.

To prominente svineproducenter er blandt indlægsholderne, når SvineRådgivningen blænder op for et fyraftensmøde 12. december hos KHL i Kolding.

Mødet har fokus på den aktuelle alvorlige situationen i svineproduktion og på, hvordan man som producent selv kan påvirke produktionen positivt.

Foruden et overblik over den aktuelle situation og et indlæg om fokuseret ledelse, er der nyt om foder og afsætning af smågrise.

Fyraftensmødet rundes af med to spor, dels et rettet mod soholdere og et rettet mod slagtesvineproducenter.

Soholder-sporet er et indlæg af Ole Kjær, der på årsmødet blev kåret til årets soholder. Ole Kjær fortæller både om pasningen af sine grise, og hvordan han motivere sine medarbejdere.

Sporet om slagtesvin tager Mads Rauff-Bjerre sig af. Mads har gået nye veje ved at bygge en rundbuestald med 5.000 stipladser til slagtesvin. Rundbuestalden er et bevidst valg på grund af lave byggeomkostninger, og det er også bevidst, at han hver måned har et rådgivningsbesøg af SvineRådgivningen for at minimere riskoen for fejl i produktionen.

Deltagelse er gratis i fyraftensmødet.

Se mere om arrangementet her

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle