Tragisk gårdbrand formentlig antændt af elinstallation
Voldsom gårdbrand 25. februar var formodentlig en kortslutning i en elinstallation i laden, beretter lokalpolitiet i Holstebro.

En landmand mistede i slutningen af februar næsten hele sin besætning i en tragisk brand. Branden startede i laden, der bredte sig til staldene, hvor besætningen befandt sig. Politiets efterforskning er afsluttet.

Det var formodentlig en kortslutning i en elinstallation, der har forårsaget branden, beretter lokalpolitiet i Holstebro til Landbrugsavisen.dk.

Gården på halvøen Thyholm havde cirka en besætning på 1000 svin, hvoraf cirka 900 af dem gik til på grund af branden. Ingen personer døde eller kom til skade i branden.

Landmands værste mareridt: 900 svin døde i gårdbrand Fredag 26. februar 2016 · 15:28

Ved efterforskningen blev sagen overdraget til Holstebro lokalpoliti af Midt- og Vestjyllands politi. Al bevismaterialet er blevet sendt til Dansk brand- og Sikringsteknisk Institut for nærmere redegørelse.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle