Ugen på spidsen: Bor du i en svinesti?

Jeg påpeger blot, at det vil øge arbejdsglæden for alle ansatte, hvis rengøringsstandarden i forrummet og frokoststuen hæves en smule.

Mange besætninger gør meget ud af rengøring af staldene. De sætter staldene i blød, vasker med højtryksrenser i timevis, bruger sæbe, desinficerer, tørrer, og slutter af med at opvarme stierne grundigt, før der indsættes nye grise.

Det er alt sammen godt, og tjener til at begrænse smittetrykket, reducere medicinforbruget og forbedre effektivieten.

Fra tid til anden slår det mig, at den omhu der bliver lagt i at gøre staldene rene, langt fra rækker til også at holde forrum,...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle