Video: Sådan får vi startet en ny svinemedarbejder godt op

Niels Vestergaard Salling har afprøvet et nyt opstartsforløb, hvor der er fokus på at få nye medarbejdere kørt hurtigt i stilling.

Et nyt opstartsforløb, som er udtænkt af Seges Svineproduktion og Udviklings Samarbejdet Svin, skal speede indkøringsperioden for nye svinemedarbejdere op, så de gennem en konkret ’køreplan’ bliver klædt hurtigt på til at arbejde i stalden.

Niels Vestergaard Salling, svineproducent ved Jerslev og formand for LandboNord, er en af de første, som har prøvet forløbet.

En svinerådgiver fra LandboNord har sat rammen og hjalp til, da en ny elev blev ansat ved årsskiftet.

Forløbet har været en succes, og Niels Vestergaard Salling har en tro på, at forløb som disse, der gerne skal give en god tryghed for den nye medarbejder, kan være med til at sikre, at flere kan fastholdes i svinesektoren, der er alvorligt udfordret på rekrutteringen.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle