Vissing Agro har nytænkt faresti til løsgående søer
Nutrifair har seks kvadratmeter, der vækker stor interesse.

Seks kvadratmeter tiltrækker sig særlig opmærksomhed på Vissing Agros stand på Nutrifair. Det er en faresti til løsdrift, der bekræfter en trend i retning af større interesse for løsdrift.

Hos Vissing Agro kan man derfor se en færdigudviklet udgave af deres bud på en faresti til løsgående søer.

»Modellen er blevet udviklet og fintunet i løbet af de sidste to-tre år, og jeg synes, vi i dag står med en godt alternativ til en traditionel kassesti«, siger Jørgen Limkilde, Vissing Agro.

Firmaet anbefaler som udgangspunkt at fiksere soen i tre-fire dage omkring faring. Dette lille indgreb i soens frihed betyder lavere smågrisedødelighed.

»Lågerne øger samtidig sikkerheden for personalet«, understreger Jørgen Limkilde.

Nogle søer i løsdrift har tendens til at ville forsvare deres pattegrise. Derfor er det en fordel med lågerne, der også kan bruges til at fiksere soen kortvarigt, hvis det er nødvendigt at håndtere pattegrisene.

Jørgen Limkilde fortæller, at de også har leveret farestier til løsdrift til eksportmarkedet.

»I vores sidste leverance til et projekt i Ukraine valgte køberen netop denne type faresti,« fortæller han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle