Sydbank landbrug får ny direktør

Brian Skov Nielsen overtager titlen som områdedirektør i Sydbank Landbrug når den nuværende direktør, Arne Jørgensen, går på pension.

Brian Skov Nielsen er Sydbank Landbrugs nye områdedirektør.

Han overtager posten, når nuværende områdedirektør Arne Jørgensen går på pension.

Det skriver Sydbank i en pressemeddelelse.

Skiftet i direktørstolen er et længe planlagt generationsskifte, og den afgående områdedirektør kommer til at være en stor del af Brian Skov Nielsens introduktion til stillingen.

Den kommende områdedirektør er fundet i Sydbanks egne rækker og skifter fra sin nuværende stilling som chef for Sydbanks Landbrugscenter Midt og Nord i Billund. En stilling som Brian Skov Nielsen tiltrådte i 2012.
 
Han er derfor velbevandret i Sydbanks kultur og kender både landbrugsområdet og banken indefra. Den erfaring skal han bruge til at skabe og vedligeholde gode relationer til landbrugets mange interessenter og til agere i en verden med mange udsving.
 
"Sidste år var et godt år for dansk landbrug, men faldende priser de seneste måneder giver udsigt til en lavere indtjening i 2018. Store udsving i priserne er dog en udfordring, de danske landbrug har levet med i mange år", siger Brian Skov Nielsen.
 
"I Danmark kan vi dog noget med både miljø, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed, og hovedparten af vore kunder kan producere til en konkurrencedygtig pris, hvilket er et godt udgangspunkt for fremtiden", siger han.
 
48-årige Brian Skov Nielsen vendte tilbage til Sydbank i 2006 efter en årrække ude af banken. Han overtager ansvaret for Sydbanks landbrugsområde den 19. april.
 

 
 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle