Tre Landmænds Dagbøger

I Syngentas nye artikelserie følger vi tre landmænd som hver især dyrker Hybrid Vinterbyg. Vi følger dem helt fra såning til høst, og giver et unikt indblik i hvordan det er at dyrke den spændende hybrid. Her finder finder du alle artiklerne som løbende udkommer. 

1. Tre landmænds dagbøger med Hybrid Vinterbyg: Fra såning til høst

Hybrid Vinterbyg er en sort, der giver højt udbytte og er let at dyrke. Det er de tre landmænd Jan, Bo og Lars enige om. De deler alle tre ud om deres tanker, strategier og udfordringer med Hybrid Vinterbyg ved at dokumentere hele rejsen i "Tre landmænds dagbøger". Læs første artikel her. 

2. Tre landmænds dagbøger: Strategien bag en god Hybrid Vinterbyg

De tre landmænd Jan, Bo og Lars har netop høstet dette års Hybrid Vinterbyg og skal nu i gang med at lægge strategien for høsten 2021. Vi er nået til afsnit 2 af Tre Landmænds Dagbøger, og stiller skarpt på hvilke afgørende indsatser de 3 landmænd har i tankerne for at komme bedst muligt i mål. Læs anden artikel her

3. Tre landmænds dagbøger: Forårets strategier og udbyttegætterier

Vi er nået til tredje del af vores tre landmænds dagbøger. Foråret er sat ind, og markarbejdet er for alvor skudt i gang hos de tre landmænd - Bo, Lars og Jan. Læs trejde artikel her.

4. Nyt fra marken: Tre landmænd giver status på hybrid vinterbyg

Så er vi nået til den sidste status fra de tre landmænd, der netop høstet dette års Hybrid Vinterbyg. De fortæller om hvordan deres strategi for 2021 har holdt, samt hvordan udbyttet blev. Læs fjerde artikel her.