De har 20 Ferguson-traktorer - og vandt nu endnu én

Tina Sørensen er gift med Kim Rosendal, og på deres deltidsbrug har de næsten 20 Ferguson-traktorer - i dag vandt de læsernes traktor - en Ferguson

Man må sige de kender mærket, for på deres deltidslandbrug ved Ringsted er der masser af istandsatte Ferguson-traktorer. Perlen er en knækstyret Ferguson 1200 fra 1978. Men nu kommer der en ny traktor i folden: En totalt istandsat Ferguson 595.

Traktoren er den Læsernes traktor som gennem de sidste seks år er istandsat med sponsorers og læserene af TraktorTechs hjælp. Senest har den været en tur omkring Brdr. Holst-Sørensen, hvor blandt andet kraftoverføringen blev lavet.

»Min far og jeg havde selv en Fergsuon 590. Det var en fantastisk traktor, fortæller Kim Rosendal, der glæder sig til at prøve MF 595’eren.

Foruden den nye 595 og den flotte 1200 er der Ferguson 65, Ferguson 35, en guldfugl - masser af traktorer -særlig Ferguson. Og de er alle sammen sat flot i stand.

Foruden de mange traktorer er der gårdbutik på adressen med ænder og gæs og blandt andet flæskestege.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.