Jelling Maskinforretning tager over efter Odder Servicecenter

Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel overtager have- og park aktiviteter fra Odder Servicecenter, som lukker.

Efter 28 år som selvstændig lukker Hans Jakobsen sit firma Odder Servicecenter, og virksomhedens have- og park aktiviteter bliver nu overtaget af Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel.

De seneste 13 år har der været Stihl- og Viking-forhandling hos Odder Servicecenter, og den forhandling føres nu videre 1. juli af Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel i Odder.

»Vi glæder os meget over at få Stihl og Viking ind i vort sortiment. Vi har i forvejen stor aktivitet på have- og parkmaskinerne, så denne type maskiner er ikke nye for os, og vi har et specialiseret værksted netop til have og park maskiner,« siger Kenneth Vesterbo Brønner, Jelling Maskinforretning Odder Diesel A/S.

Lager og maskiner hos Odder Service flyttes i løbet af sommeren til den nye adresse.

»Som 60-årig har jeg fået mulighed for nye udfordringer, og det er med glæde, jeg henviser vores kunder til Jelling Maskinforretning A/S Odder Diesel,« siger Hans Jacobsen, Odder Servicecenter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.