Samson havde stort rykind af maskinstationer

Over 240 repræsentanter fra landets maskinstationer besøgte i dag Samson i Viborg for at høre mere om Samson Agrolize og den nye status som eneforhandler.

Når man ændrer noget radikalt ved sine forretningsprincipper, må man sørge for at få det kommunikeret ordentligt ud til kunderne. Og hvordan gør man så det? Jo, man kunne jo eksempelvis invitere til et udvidet fabriksbesøg og en gang stegt flæsk med persillesovs.

Og det var netop, hvad der skete hos Samson i Viborg i dag, fredag, hvor der var et større rykind af repræsentanter fra landets maskinstationer, faktisk over 240 gæster ialt.

»Vi var nok blevet kede af det, hvis der kun var kommet 50. Vi havde forestillet os, at der nok kom 100. Så vi er ovenud glade for, at 243 mennesker har valgt at bruge deres fredag sammen med os,« siger direktør for Samson Agrolize, Henrik Kirketerp-Møller.

Og ud over den stegte flæsk var det netop det forholdsvis nystiftede selskab, Samson Agrolize, der havde hovedrollen denne dag. Baggrunden er, at Samson Agrolize er blevet eneforhandler af de grønne gyllevogne, redskaber og møgspredere, mens syv forhandlere - alle tidligere Samson-forhandlere - er udpeget som servicepartnere. De syv er Hjallerup Maskinforretning, J. Hundahl, Traktor- & Høstspecialisten, A.P. Jørgensen, Ringe Maskinforretning, Karl Mertz og A.P. Hellesen.

Og hvordan det hele kommer til at foregå i fremtiden - og hvad det kommer til at betyde for kunder som maskinstationerne - det var det, som de fremmødte fik mere at vide om. Det betyder blandt andet, at man som kunde fremover handler direkte med Samson Agrolize i Viborg, at visse sliddele og reservedele bliver billigere og enkelte andre dyrere, at der hos hver af servicepartnerne er særligt uddannede Samson-montører, »prioriterede medarbejdere«, som man kalder det og endelig at kunderne får en mere direkte kontakt til fabrikken, herunder produktionen og udviklingen. Og netop det er noget, som flere af mærkets entusiastiske kunder har efterlyst.

Læs mere om de nye tider hos Samson i den trykte udgave af LandbrugsAvisen næste torsdag 2. februar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.