På grund af overflod af økologisk mælk i kølvandet på den økonomiske krise gør Arla Foods det lettere for økologiske mælkeproducenter at lægge tilbage til konventionel drift. Thise Mejeri tror dog stadig på, at det er muligt at sælge den økologiske mælk.
Hvordan mærker Thise Mejeri udfordringerne på det økologiske mælkemarked?
- Vi får lidt mindre mælk ind i år, men ikke meget mindre. Vi regner med en indvejning på 115 millioner kilo mælk i år mod 120 sidste år. Og jeg er fuld af fortrøsning for, at vi får omsat mælken til økologiske produkter.
Hvorfor er du fortrøstningsfuld?
- Vi har rigtig gode samarbejdspartnere – vi er i Coop i Danmark, vi har kunder i foodservice-sektoren, og så er vi inde i...
Er du allerede medlem eller abonnent? Så klik på login
Vil du læse mere?
Artiklen er forbeholdt vores abonnenter på LandbrugsAvisen.Prøv et online abonnement i 90 dage og læs videre inden for få minutter.