Tip en 13'er: Hvad sker der i landbruget i 2023?

Gæt, hvad der vil ske med alt fra afgifter på CO2 over grisenotering og mælkepris til minkenes genopstandelse, og vind en af de fantastiske præmier.

Forude venter det første år med en regnbueregering, der både skal være rød, grøn, blå og lilla. Formentlig kommer der en afgørelse på, hvordan afgifter på landbrugets udledning af CO2 skal skrues sammen. Men hvornår? Vil en længe ventet traktormodel dukke op i Danmark, og når grisenoteringen nye højder, eller braser det hele sammen?

Helt sikkert er det, at både høst- og vejrguderne har et par overraskelser i ærmet, men måske kan du lure dem? Gæt med her, hvad der vil ske i løbet af året, og grib chancen for at være en af de tre heldige og dygtige vindere af et Instinct Solar GPS-ur fra Garmin.
Sidste chance for at være med er fredag 27. januar 2023 klokken 12.

Deltag og indsend dit svar her: landbrugsavisen.dk/tip 13.

Vinderne bliver offentliggjort på nettet og i avisen i uge 50 2023. Alle vindere bliver kontaktet direkte.

Præmien

Gevinsten fra Garmin er et meget avanceret ur til en værdi af cirka 3.000 kroner. Hvis uret mod forventning skulle blive udsolgt, får vinderen et ur af tilsvarende værdi.

Du kan også udfylde kuponen i avisen og sende den til LandbrugsMedierne, Vester Farimagsgade 6, 3. sal, 1606 København V mærket ’Tip en 13’er’. Vær opmærksom på leveringstid. Alle besvarelser skal være redaktionen i hænde inden deadline.

Skulle der opstå tvivl om, hvorvidt et spørgsmål er besvaret korrekt, er det LandbrugsMedierne, der afgør tvivlsspørgsmålet. Det er også LandbrugsMedierne, der trækker lod mellem besvarelserne, når vinderne skal findes.

Emneord

Quiz

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle