Traktortræf med blåt tema i Brørup
Dansk Veteran Trakor Klub holder træf i Brørup den første og anden juli.

I weekenden den 1. og 2. juli afholder Dansk Veteran Traktor Klub det årlige veterantræf i Brørup. I anledningen af, at Ford startede produktionen af traktorer for 100 år siden, er årets tema Fordson og Ford traktorer og redskabsprogram. Der er også fokus på danske motorer, og klubben tager hul på fejringen af sit 30 års jubilæum senere på året, med en ’Classic’ udstilling af traktorer og maskiner fra 1987. Dansk Veteran Traktor Klub opfordrer alle til at deltage med deres veterantraktorer, motorer og redskaber uanset fabrikat.

Et tilløbsstykke

Træfdeltagerne og besøgende kommer traditionelt fra Sydjylland, Sønderjylland og Fyn, men klubben håber at mønstre deltagere fra hele Danmark, og alle er velkomne.

Arrangementet plejer at tiltrække mange nysgerrige og der er noget for alle aldre med restaurationstelt, tombola, 4H, stumpemarked og meget andet. Træffet starter lørdag den 1. juli klokken 9.00 og klokken 9.30 vil traktorerne kører i optog gennem Brørup, mens Rødding pigegarde fører an.

30 år med Dansk Veteran Traktor Klub

Dansk Veteran Traktor Klub er en klub for alle med interesse for veterantraktorer, stationære motorer, redskaber og gamle entreprenørmaskiner. Medlemmer bevarer, restaurerer og kører maskinerne og deler deres fælles interesse, når de deltager i stævner, løb, dyrskuer og klubarrangementer. Klubben er landsdækkende og har på nuværende tidspunkt cirka 3500 medlemmer. Klubben har også et medlemsblad, Pioneren, som udkommer seks gange om året, samt hjemmesiden www.dvtk.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.