Tusindvis af landmænd mødtes på AgroWeb

Når vi nu ikke kan mødes på messer, fandt mange information og nyheder i ugen, hvor et nyt begreb blev skabt: AgroWeb.

Det er en glad kommerciel direktør hos Landbrugsmedierne, Søren Queitsch, der kigger tilbage på nogle spændende digitale messedage med AgroWeb.

"Det har været en overvældende succes. Vi har til og med torsdag haft ca. 1.700 deltagere på vores webinarer, og det tal vil fortsat stige i de kommende dage, da man jo stadig kan streame dem. Vi har haft titusindvis af besøgende på selve websitet, og det vil fortsætte med at vokse. Vi regner med at komme i nærheden af 100.000 sidevisninger for hele ugen", siger direktøren, som inden lanceringen i sidste uge var spændt på, om landbruget ville tage et digitalt mødested til sig.

Live-interviews fra studiet

Agroweb gik live i lørdags og havde midt på ugen de mest intensive dage med en lang række live-webinarer og interviews med deltagere, der enten kom i studiet på Axelborg eller via opkobling fra deres kontor eller hjemmekontor.

Udstillerne kunne selv byde ind med webinarer, hvilket f.eks. Hardi International benyttede til at lancere deres nye Aeon-sprøjte på det danske marked.

"Vi er med i stedet for at gøre ingenting. Det er en spændende udvikling. Vores webinar var med på AgroWeb som ét step, hvor vi også viser det på vores sociale medier og over for forhandlere og kunder i hele verden. Det er også en del af at prøve nye veje. Vi kan se, at i f.eks. USA kommer der færre og færre mennesker på messerne. Landmændene har travlt og er det i det hele taget dem selv, der kommer der, eller er det deres fædre og sønner? Vi ved det dybest set ikke. Alle savner at stå og sparke dæk og røre nogle bomme, men lige nu i januar 2021 er det her bedste bud", siger salgsdirektør hos Hardi, Peter Henrik Dahl.

Faktaboks

Hvad er AgroWeb?

  • Digitalt mødested, som LandbrugsMedierne har arrangeret sammen med Agromek med produktudstilling, kontaktdetaljer til firmaer, webinarer og live interviews. 
  • Live-events foregik fra tirsdag 26. til torsdag 28. januar. 
  • Se events på www.agroweb.dk under programmet.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle