TV-kendis er ny ambassadør for kartoflerne

Den landskendte tv kok, James Price, bliver landets nye kartoffelambassadør

Listen tæller allerede så forskellige navne som sangeren Stig Rossen, tidligere udenrigsminister Niels Helweg Petersen, Bertel Haarder, flere sportsstjerner som Rikke Hørlykke og Poul Erik Høyer, chips-kongen Jørgen, skuespiller Per Pallesen og TV vært Søren Ryge Petersen.

Alle har de det til fælles, at de har været udnævnt til officielle kartoffelambassadører for Danmarks Kartoffelråd.

Snart føjes et nyt navn til listen, nemlig den landskendte tv kok, James Price. Det sker, når Danmarks Kartoffelråd holder årsmøde i Riddersalen på Egeskov Slot. 

Respekt om kartoflen

Det er 18. gang, at Danmarks Kartoffelråd afholder årsmøde siden stiftelsen i 1998.

Rådet, der har til formål at fastholde og fremme kartoflen i det danske køkken, har i dag vokset sig til en bredt respekteret sammenslutning. Blandt andet DM i frilandskartofler, Den store Ældrefest og kåring af den årlige kartoffelpris, der i dag regnes for en af de mest prestigefyldte gastronomiske priser i kokkebranchen.  

Britta Schall Holberg er formand for Danmarks Kartoffel Råd og H.K.H. Prins Joachim er protektor.

Årsmødet for Danmarks Kartoffelråd finder sted i Riddersalen på Egeskov Slot, tirsdag den 19. januar 2016 fra kl. 14.00. Underholdningen varetages af Den Fynske Opera, der sammen med pianist Hanne Bramsen og Jesper Buhl vil opføre ”Kartoffeloperaen”.

Dagen afrundes med en buffet, der er kreeret af elever fra Kold College.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle