TV-stjerne kørte Puch-knallert i marken for at prøve mejetærsker

Hjelmen på TV2’s Peter Ingemann passede perfekt til dagens mejetærsker-optagelse.

Det var nok et tilfælde, men ligner avanceret product placement.

TV2’s Peter Ingemann kører i disse dage Lolland rundt på sin Puch Monza med en gul hjelm på hovedet.

Onsdag efterlyste han på Facebook et lift i en mejetærsker så stor som mulig. Ingemann havde sidst været oppe i sådan en engang i 1980'erne og kunne godt tænke sig at prøve det største af det største. Opslaget har i skrivende stund fået 1000 kommentarer.

 

 

Torsdag formiddag nåede han og kameraholdet til en mark ved Stokkemarke, beretter sælger Anders Bo Ryder fra Johannes Mertz, der har leveret Jesper Albrechtsen og Peder Schrøders nye New Holland CR 9.90 mejetærsker i samme gule farve som Ingemanns hjelm.

”Peter Ingemann og TV2 kører rundt her på egnen i denne uge. De ville gerne ud og snakke med almindelige mennesker og syntes, at det kunne være spændende at køre med på en mejetærsker. De kom forbi kl. 10 og kørte med i en times tid. De var meget interesseret i, hvor meget brød der egentlig kommer ud af en tank med 10 tons hvede. Det er noget, som befolkningen kan forstå”, fortæller Anders Bo Ryder til Landbrugsavisen.

Svaret som vi kan forvente at høre mere om, når Peter Ingemanns besøg bliver til et tv-program næste sommer. Sælgeren vurderer selv, at det ligger omkring 16.000-17.000 stykker brød, og kalder det en sjov oplevelse midt i en høsten.

”Det var super sjovt og en god promovering for os på de sociale medier. Han ville bare snakke og er lige så lige til, som man ser i programmerne”, siger han og beretter om fuld aktivitet på Lolland lige nu.

”Alle er ude og køre. Jeg står selv i en bygmark med 12 pct. vand, vejret er godt og folk er positive omkring høsten. Det er bare at køre løs”.     

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle