Ulv set nær børnehave spottet igen

En ulv, der tidligere er blevet spottet nær en børnehave ved Bryndum er dukket op igen.

To personer mødte mandag morgen ved Bryndum nord for Esbjerg, hvad de betegner som en stor ulv. Ulven befandt sig 300-400 meter fra den private daginstitution Troldehulen.

Det skriver jv.dk

For knap en måned siden dukkede en ulv ligeledes op i nærheden af en børnehave i Brørup i Sydjylland.

Mandag morgen omkring klokken 06.30 da Jens Erik Bechmann, der bor i et nærliggende område, var på vej til arbejde spottede han en ulv cirka 20 meter inde på marken ved Bryndumvej.

"Den stod på marken lige før minkfarmen, den var nok 70 centimeter høj og havde et hoved en halv gang større end en schæferhunds. Da jeg stod ud af bilen, luntede den langsomt væk, og jeg fik desværre ikke taget et billede, men der kom en landmand med sprøjtemaskine, som jeg stoppede. Han fortalte, at han havde taget tre videoer af den, mens han havde sprøjtet marken, og den havde ikke vist tegn på at den var sky", forklarer Jens Erik Bechmann, der er hundred procent sikker på, at det var en ulv han observerede på marken.

Landmanden, som Jens Erik Bechmann omtaler, er Karsten Harck Madsen, som arbejder for familien Bendix Jensen, Højlund Agro.

Han er, ifølge Jydske Vestkysten, heller ikke et sekund i tvivl om, at det var en ulv, han mødte da han sprøjtede korn tidligt mandag morgen. Det var tilmed en stor en af slagsen, oplyser Karsten Harck Madsen.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle