Betalt indhold af OK Miljø

Undgå dårlig hygiejne med et insektfrit hjem

Insekter er over alt omkring os, særligt i landområderne. Ofte lægger man ikke mærke til dem, før de er kommet inden døre og er i hele huset, inklusiv køkkenet.

Insekter sætter sig på alt, og derfor fører de også rigtig mange bakterier med sig, som de overfører til alt, hvad de sætter sig på. En flue kan efterlade 1.941.000 bakterier fx på din mad, og på en varm sommerdag, som er den bedste tid for insekterne, bliver disse hurtigt til endnu flere.

Sponsoreret OK Miljø
Også i sove- og børne værelser kan et insektnet give et bedre indeklima og uforstyrret nattesøvn.

Et insektfrit hjem er derfor også et rent hjem

- Det skyldes flere årsager. 

Først og fremmest betyder et insektfrit hjem, at man undgår de mange bakterier, som et insekt fører med sig. Alene tanken er nok til at mange ville gå langt for et insektfrit hjem. Noget af det, der i den grad tiltrækker insekter, er utildækkede madrester, der på en varm dag hurtigt kan blive dårlige og udvikle bakterier.

Sponsoreret OK Miljø
Udgang mod terrasse og have, står ofte åben når der er varmt, og her kommer ofte mange insekter ind denne vej.

Et rent og hygiejnisk hjem kan dermed ikke alene være resultatet af et insektfrit hjem, det kan også være årsagen til, at insekterne holder sig væk, og du undgå at de fører endnu flere bakterier med sig.

Læs om mere fordele ved myggenet her eller dyk ned i hvordan du undgår insekter i hjemmet.

Færre kemikalier i et insektfrit hjem

Er insekterne først kommet indenfor vælger mange at ty til diverse insektgifte og kemikalier for at komme plagen til livs. I et insektfrit hjem, kan du imidlertid undgå at anvende disse midler. Er insektplagen blevet for stor, skal der ofte skrappe midler til, og dette kan være til gene for beboere – i værste tilfælde med risiko for sundheds- og helbredsmæssige konsekvenser. 

Er der børn i hjemmet, er det en særlig god idé at undgå brugen af kemikalier i hjemmet. Steder hvor små børn færdes er ofte de samme steder, hvor insekterne færdes. Bruger man insektgift eller andre kemikalier med det formål at bekæmpe insekter, risikerer man, at mindre børn kommer i kontakt med disse.

Vil du holde indeklimaet rent og være fri for fluer og andre insekter, så overvej en løsning fra Fluenet.dk. 

Vi kommer og måler op ganske gratis, det er bare at ringe på 98 54 43 31, sende en mail til kontakt@fluenet.dk eller udfylde vores formular
 

Sponsoreret OK Miljø

Et net fra fluenet.dk er altid tilpasset dine behov

Insektnettet fra fluenet.dk er så godt som usynligt og forhindrer blot 3 % af lyset i at komme igennem. Ethvert produkt fra fluenet.dk er tilpasset dine ønsker og behov: 

Produkter og materialer som eksempelvis alu-profiler og glasfibernet importeres i hele længder fra anerkendte producenter i USA og Holland, opskæres efter mål til den enkelte opgave og samles på eget værksted. 

Insektnettene fungerer til langt de fleste døre og vinduer. Det er også muligt at vælge løsninger med mørklægning, lige som langt de fleste løsninger kan lakeres i den farve du ønsker. 

Sponsoreret OK Miljø
I produktionen tilpasser Bjarne dine net, så det passer præcis til dine vinduer og døre.

Mere end 25 års erfaring

Fluenet.dk har i mere end 25 år, hjulpet både private- og erhvervskunder over hele landet. En af kunderne giver fem stjerner ud af fem og siger:

'Har kun godt at sige om Fluenet.dk. Super produkt, super service og superdygtige og venlige montører. Vi fik monteret 3 stk., og alt fungerer, som det skal. Insektfrit indeklima er fantastisk’.

Sponsoreret OK Miljø
Stine og resten af personalet på kontoret sidder klar til hjælpe på bedst mulige måde.

Fluenet.dk blev etableret i 1994 og er Danmarks største specialvirksomhed indenfor fluenet, myggenet og insektnet til private, virksomheder og institutioner. Montørerne kører i hele landet inkl. brofaste øer. Virksomheden beskæftiger op til 15 medarbejdere i højsæsonen. Alle insekt- og fluenet kommer fra Holland og USA.

Sponsoreret OK Miljø
Nettet lukker af for insekter, men ikke for den gode udsigt. Kun 3 % af lyset opsnappes af nettet, hvad enten det sidder i en dør, et vindue eller en port.

Jo flere insekter, jo længere ventetid…

Selvom de hos Fluenet.dk gør alt, hvad de kan, for at levere så hurtigt, som muligt til  kunderne, vil en øget efterspørgsel give længere leverings tid.

Det vil desværre også sige, at jo længere hen på året, du venter med at bestille dine insekt net, kan leveringstiden desværre være op til 5 uger.

Det er derfor anbefalingen fra Fluenet.dk , at du bestiller en gratis og uforpligtende opmåling allerede nu.
Så er du klar, når sommeren og insekterne kommer, og du slipper for at skulle vente på, at kunne nyde det gode vejr og indeklima.

Du bestiller din gratis opmåling lige her.

Sponsoreret OK Miljø

Emneord

sponsoreret , OK Miljø , fluenet.dk , flueplage , insekter , insektnet

Fra samme annoncør

Forsiden lige nu