Sponsoreret af MS Schippers
Undgå overførsel af sygdomme via støvler
Der er mange faktorer, der spiller ind ved overførsel af sygdomme i en svinebedrift. Risikoen kan begrænses ved at træffe de rigtige forholdsregler omkring den forebyggende hygiejne.

Et af de første, men ofte glemte, skridt til at reducere risikoen for indførelse af sygdomme er simpelthen desinfektion af fodtøjet. Ved at gå fra det ene sted til det andet med dine støvler, spreder du ubevidst de bakterier og vira, der hægter sig fast til dine støvler. Det samme gælder for de besøgende på ejendommen.

Forestil dig, at en besøgende har været på en anden ejendom, hvor en smitsom svinesygdom er til stede, og efterfølgende tager disse bakterier og/eller vira med til din ejendom via sit fodtøj. Det kan have uoverskuelige følger.

Mange problemer kan undgås ved at bruge en desinfektionsbalje med et godt virkende desinfektionsmiddel i, som f.eks. MS Kiemkill. MS Kiemkill fås i pulverform eller som vandopløselig tablet. Med MS Kiemkill Tabs er du altid sikret den korrekte dosering.

Faktaboks

Fordelene ved MS Kiemkill

  • Er forsynet med en farveindikator, så du nemt og hurtigt kan se, om midlet er virksomt.
  • Komplet udryddelse af streptokokker inden for 30 sekunder!
  • Effektiv mod bakterier, gærceller, skimmelsvampe og vira

Sørg for sikker brug af biocider. Læs etiketten og produktinformationen før brug.

Emneord sponsoreret, MS Schippers, svin, hygiejne, desinfektion, sygdom

Sponsoreret af MS Schippers

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.