Betalt indhold af OK Miljø

Undgå ubudne gæster med det rette insektnet

Foråret er små småt på vej, og med det, alt det gode vi kender fra forår og sommer.

Solskin, fuglekvidder og grønne marker. Den tid, hvor Danmark er dejligst. Men med varmen kommer også fluer og myg, som desværre lukker sig selv ind, og spolerer idyllen, spreder bakterier og ikke mindst ødelægger nattefreden.

Det problem har mere end 50.000 danske husstande gennem tiden fundet en løsning til, både til døre og vinduer hos Fluenet.dk.

Danmarks største med funktionelle løsninger og verdenskendt kvalitet

Fluenet.dk er, med mere end 25 års erfaring, Danmarks førende leverandør indenfor insekt-net, og har siden 1994 leveret funktionelle løsninger til både private og virksomheder.

Forrest står virksomhedsejer Allan Jensen, med et grundlæggende fokus på fortsat at levere den højeste service og den bedste kvalitet på det danske marked og i Norden.

Gedigent håndværk er i højsædet, lige fra første besøg, til løsningen er monteret hos kunden. Også materialerne fra leverandørerne, The RITESCREEN Company fra USA og Bruynzeel Home Products fra Holland, er valgt ud fra deres placering som den bedste kvalitet på verdensmarkedet. Eksempelvis tager nettet kun 3 % af lysindfaldet, selvom hullerne er små nok til at tage de mindste myg og fluer.

Ingen opgave er for stor, eller for lille hos Fluenet.dk, også når det gælder specialløsninger, til din bedrift.

” Hos os bliver hver enkelt kunde rådgivet grundigt og professionelt.  Det er vigtigt for os, at alle kunder får præcis den løsning, som passer til netop deres hjem. En løsning som de kan nyde i mange år fremover” lyder det fra Allan.

Når du ringer til Fluenet.dk, bliver du altid tilbudt en gratis og uforpligtende opmåling, hvor vi rådgiver dig til den bedste løsning. Når produkterne er fremstillet på Fluenet.dk´s eget værksted, monteres og tilpasses de af en af vores mange professionelle montører.  

Men valget mellem de mange forskellige løsninger, er ikke altid lige nemt. Der kan være mange overvejelser bag, da en installation af insekt net, jo gerne skulle være en langtidsholdbar investering.

”Inden vores opmåler kigger forbi, kan det være en god ide at overveje de 3 grundlæggende ting bag valget af det rette insekt net.” Lyder det fra Allan, og henviser til følgende overvejelser:

1. Hvor har du mest døre eller vinduer åbne?

sponsoreret OK Miljø

Inden du får installeret insekt net, er det vigtigt at du overvejer, hvor du normalvis åbner, når du lufter ud. Eller hvilke døre, som normalt står åbent, når vejret er godt? Det er nemlig disse steder, hvor dit behov for insekt net vil være størst.

Eksempelvis vil soveafdeling, køkken og stue hos mange være der hvor det største behov er. I soveværelset kan vores Duo-plisse´ med indbygget mørklægning være en praktisk og funktionel løsning.

2. Hvilke typer døre og vinduer har du?

sponsoreret OK Miljø

Åbner dine døre ind eller ud?

Hvad med dine vinduer?

Er de top- eller sidehængte?

Eller er det dannebrogsvinduer?

Hvilken type vinduer og døre du har, kan være helt afgørende for, hvilken type net, som er den bedste løsning hos dig.

Har du en enkelt terrassedør i stuen, som åbner ud, kunne en Plisse´- Dør være en enkel, diskret løsning. Har du derimod en dobbeltterrassedør, hvor du oftest har den ene side åben, er en skydedørs løsning måske bedre hos dig.

3. Har du dyr og børn?

sponsoreret OK Miljø

Sidst, men ikke mindst er det en god ide at tænke på, hvem der “bruger” dine døre og vinduer.

Særligt katte kan være rigtig glade for at kradse i nettet, så har du kat, kan det være en god ide, at få vores Pet-Net sat i din dør eller vindue.

Har du til gengæld en hund, som er vant til at skubbe døren åben, kan det være en god ide få døren forstærket nederst med vores hvide metalgitter, som beskytter dit insekt net for stød.

Dette kan også være en god ide, hvis du har børn, da de ofte vil skubbe nettet åben med hånden midt på.

Funktionelt design og effektive løsninger

Uanset dit behov, er udvalget hos Fluenet.dk stort til både døre og vinduer.

Denne sæson er det fortrukne valg hos mange, de diskrete rulle-løsninger, både til døre og vinduer. Det skyldes uden tvivl den enkle og dog effektive løsning, hvormed de tilbyder et insektfrit indeklima.                      

Det klassiske design får både gardiner og døre til at passe i alle typer hjem, og i langt de fleste døre og vinduer. Alle løsninger betjenes nemt, og giver let adgang til at åbne og lukke døre og vinduer. Både døre og gardiner kører i skinner, så insekter effektivt holdes ude, mens frisk sommerluft lukkes ind. Alle løsninger kan naturligvis leveres i tilpassede specialmål, så de passer til netop dine vinduer.

Ser du også frem til en sommer, gerne uden besøg af ubudne gæster, er det lige nu du skal bestille et gratis og uforpligtende besøg af Fluenet.dk, så du er sikret inden sæsonen for alvor starter.

Emneord

sponsoreret , OK Miljø , fluenet.dk , insekter , insekt-net

Forsiden lige nu