Velholdte maskiner på auktion trækker udenlandsk opmærksomhed

Auktionshuset dab har en række landbrugsmaskiner fra et konkursbo på auktion.

En Fendt 927 vario 4wd med et bud på 282.000kr i skrivende stund og 5574 timer på tælleren. Det er bare en af de maskiner, der kan erhverves hos Auktionshuset dab inden den anden august klokken ni, hvor online konkursauktionen over Jeppe Vestergaard Christensen lukker. 

Det skriver Auktionshuset dab i en pressemeddelelse. 

Foruden Fendten er der yderligere to Fendt-traktorer, en frontpakker, en stubharve, vogne og meget mere. 
Især de tre Fendt-traktorer har tiltrukket opmærksomhed fra Tyskland og Holland, da de har et lavt timetal, mellem 5574 og 7202

”Det er primært de tre traktorer der har tiltrukket sig opmærksomhed fra udlandet. Som et af de bedste og dyreste mærker er de populære i Tyskland og Holland, og også hos større landbrug og maskinstationer i Danmark. Desuden er de velholdte, i fin stand og har et usædvanligt lavt timetal”, siger vurderingsekspert Tom Christensen til landbrugsavisen.dk

Det er ofte en dyr affære at anskaffe sig en ny landbrugsmaskine, og derfor kan der være mange penge at spare ved eksempelvis en konkursauktion. 

Derfor påpeger auktionshuset, at hvis man som landmand eller maskinstation ikke har krav til et bestemt mærke, men stadig ønsker kvalitet, så kan der gøres en god handel.

Forud for auktionen inviterer Auktionshuset dab til at tage et kig på maskinerne på konkursboets adresse i Stouby nær hedensted, den første august fra ni til tolv. 

Her kan alle interesserede tage et kig på blandt andet traktorer, plove, en gødningsspreder, lagerinventar og en såmaskine inden auktionen afslutter den 2. august fra kl. 09:00. Auktionen foregår online på Auktionshuset dabs hjemmeside.

Afhentningen af de vundne landbrugsmaskiner sker ligeledes fra boets adresse i Stouby tirsdag den 6. august i tidsrummet kl. 09:00 – 15:00. Her vil teamet bag Auktionshuset dab stå klar til at hjælpe og sørge for at udleveringen af de store maskiner sker problemfrit. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle