Vestjyllands Andel har vokseværk i Sønderjylland

Vestjyllands Andel, som har hovedsæde i Ringkøbing, har opført to store siloer på Errested Maskinstation. En super optimal løsning, forklarer direktør Steen Bitsch.

Siden 2012 har Vestjyllands Andel modtaget korn på Errested Maskinstation i Sønderjylland.

Dét samarbejde har nu fået ekstra ben at gå på, idet Vestjyllands Andel for nyligt har afsluttet opførslen af to store siloer med en samlet kapacitet på 6.000-7.000 tons.

Dermed er grovvareselskabet klar til årets høst, hvor der forventes at blive leveret massive mængder korn fra de lokale landmænd til opbevaring på Errested Maskinstation.

"Det er super optimalt med disse siloer i Errested. Det giver rigtig god mening for vores logistikafdeling, at VA kører et læs foder til Sønderjylland, og i stedet for at køre en tom bil hjem, tager vi korn med fra Errested Maskinstation til vores egne lagre", forklarer Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel.

Han påpeger desuden, at netop det sønderjyske område får et stadigt større fokus fra VA.

"Sønderjylland er et af vores hurtigst voksende markeder. Derfor er vi glade for den synlighed, som de to nye siloer har givet os. Vi har efterhånden også et helt hold af konsulenter og rådgivere, som er dedikeret til det sønderjyske område, så dét at vi nu kan afhente og lagre så store mængder korn giver os bare endnu flere muligheder", påpeger Steen Bitsch.

Ekstra liv i butikken

Også hos Errested Maskinstation er der tilfredshed med samarbejdet, der har resulteret i, at stadigt flere lægger vejen forbi.

"Der kommer mere og mere korn ind hernede, og med de to nye siloer er der mulighed for at lagre endnu mere. Det giver selvfølgelig noget ekstra liv hos os og i vores butik, så på den måde er det godt for begge parter", lyder det fra Dorte Woldemar, som sammen med sin mand, Bjarne, driver Errested Maskinstation.

Bl.a. for at markere opførelsen af de to nye siloer afholder Errested Maskinstation –
i samarbejde med Vestjyllands Andel – åbent hus og indvielse tirsdag d. 11. juni fra kl. 14-17.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle