Viceformand i L&F forlader posten

Lars Hvidtfeldt genopstiller ikke til posten som viceformand ved årets delegeretmøde

Efter seks år som viceformand i Landbrug & Fødevarer, har Lars Hvidtfeldt valgt ikke at genopstille ved årets delegeretmøde den 7. og 8. november.

"Min familie har et stort ønske om, at jeg bruger mere tid sammen med dem og mere tid på udvikling af den virksomhed, vi er sammen om. Navnlig vores produktions - og eksportvirksomhed af pottegroede juletræer står overfor at skulle gennemføre en række strategiske satsninger, som også kræver mere af min opmærksomhed. Derfor har jeg truffet den tunge og vanskelige beslutning, at jeg ikke genopstiller som næstformand ved delegeretmødet i november i år", siger Lars Hvidtfeldt i en pressemeddelelse fra L&F.

Landbrug og politik

Lars Hvidtfeldt begyndte i 1993 i et job som fuldmægtig i det daværende Landbrugsraadet, og siden da har landbrug og politik gået hånd i hånd, ligesom danske landmænd altid har kunnet regne med et forsvar for kollegerne i medierne.

"Det at lave politik og organisationsarbejde er så stor en del af mig, at det altid vil være der. Derfor vil jeg heller ikke afvise at påtage mig opgaver på et senere tidspunkt. Men for nu er det min egen virksomhed og min familie, der skal have min fulde opmærksomhed", siger Lars Hvidtfeldt.

Forlader stærkt L&F

Efter seks år som viceformand, er det ifølge Lars Hvidtfeldt selv en stærk organisation, han forlader.

"Landmænd og virksomheder har sammen skabt en stærk organisation. En organisation som har overordentlig stor indflydelse. Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fed tid at været en del af det daglige team", siger Lars Hvidtfeldt.

Lars Hvidtfeldt fortsætter med at varetage sine opgaver i rollen som viceformand indtil delegeretmøde i november.

Det vides ikke, hvem der vil kandidere til at efterfølge Lars Hvidtfeldt.

 

Faktaboks

Blå bog

  • Født 24. oktober 1966, Nykøbing Falster
  • Uddannet cand.agro. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1995)
  • Gift medLinnéa Treschow, og sammen har de to børn
  • Ejer og driver Gl. Kirstineberg Gods med sin kone
  • Begyndte i 1993 i et job som fuldmægtig i det daværende Landbrugsraadet
  • Fra 2009 til 2012 formand for Tolvmandsektionen i L&F
  • Næstformand i L&F siden 2012 

Emneord

politik

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle