Viceformandsvalg: Nu bakker baglandet op om bornholmsk kandidat

"Thor Gunnar Kofoed har vores fulde støtte til posten som viceformand i Landbrug & Fødevarer" siger Lars-Ole Hjorth-Larsen, Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Fællesforeningen Bornholms Landbrug & Fødevarer har efter en weekends tænkepause besluttet sig for at give sin fulde støtte til den bornholmske kandidat til posten som viceformand i Landbrug & Fødevarer.

Det drejer sig om Thor Gunnar Kofoed, der udover sit kandidatur til at afløse Lars Hvidtfeldt på posten som viceformand i Landbrug & Fødevarer, er formand for Frøsektionen i Landbrug & Fødevarer.

Afventer ikke alternativer

"Bestyrelsen i Bornholms Landbrug & Fødevarer har besluttet at bakke op om Thor Gunnar som kandidat til viceformandsposten. Dermed afventer vi IKKE, at der eventuelt måtte komme flere kandidater", understreger fællesforeningens formand Lars-Ole Hjorth Larsen.

"Det er især Thor Gunnars gode kontakter i Bruxelles, hvor han ofte har haft sin gang, vi lægger til grund for beslutningen, ligesom vi tror, han har fordele på pesticidområdet og mht til målrettet regulering", udbygger den bornholmske formand.

Derfor tøvede de

Ifølge Lars-Ole Hjorth-larsen er årsagen til, at der måtte en weekend til, før bestyrelsen besluttede at bakke op om Thor Gunnar Kofoed, at hans kandidatur kom bag på bestyrelsen.

"Når vi lige skulle vende det i bestyrelsen skyldes det, at da Lars Hvidtfeldt meddelte, at han stoppede som viceformand, da var vi straks klar over hvem, vi kunne tænke os som ny viceformand. Men da var vi ikke klar over, at Thor Gunnar ønskede at stille op. Derfor var vi lige nødt til at have en ekstra drøftelse i bestyrelsen", siger Lars-Ole Hjorth Larsen.

Han ønsker ikke at uddybe, men tilføjer, at de delegerede hver især stemmer efter personlig overbevisning.Bornholms Landbrug & Fødevarer har seks delegerede i 2018.

Emneord

Viceformandsvalg

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle