Victor og Oscar opdagede tabt halmballe: Afleverede den tilbage og fik is

Ditte Nikolajsens to drenge, Victor og Oscar, elsker de store høstmaskiner og hjalp også landmanden med en tabt halmballe. Se video i bunden af artiklen.

Det har været hele suverænt for Victor på seks år og Oscar på fire år at stå ude på den lukkede vej og se den store mejetærsker høste på marken lige op til vejen ved Ferritslev på Fyn.

Der vinkes og vinkes. Den søde landmand kvitterer også med et vink, når han kommer forbi.

"Victor har lige fra, han var otte måneder gammel været fortabt i traktorer og høstmaskiner. Hans første ord var ikke ’mor’, det var i stedet 'mejetærsker'", fortæller mor til Victor og Oscar, Ditte Nikolajsen. 

De bor på landet med marker og landbrug på alle sider, og især Victor er fascineret af høsten og de store maskiner.

"Da han var 1,5 år kunne have sige både mejetærsker, halmballepresser og rundballepresser. Han er virkelig fortabt i dem, og nej, det er ikke nok med dem hjemme på gulvet. Det skal være de rigtige ude på marken", siger Ditte Nikolajsen. 

Drengene har også stået troligt og vinket, når landmanden har høstet på marken op til Ditte Nikolajsens hus. 

"Drengene har fulgt med både med tærskningen, og når de har presset halmballer. Landmanden vinker pænt tilbage, hver gang han når ned til vores ende af marken", siger Ditte Nikolajsen.

Derfor opdagede Victor og Oscar også, da landmanden tabte en af sine halmballer på vej hjem. 

"Min to gæve gutter hentede deres lille John Deere Gator og læssede ballen op. Så kørte de ned til landmanden og afleverede ballen. Det udløste en is, og drengene var meget stolte", fortæller Ditte Nikolajsen. 

 

Ditte Nikolajsen deltager i "Bedste Høstvideo" med sin indsendte video.

Du kan selv deltage i "Skyd Høsten Først" og "Skyd Høsten Bedst" her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i 15 forskellige afgrøder. Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Alle afgrøder er høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Emneord

Skyd høsten

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle