Video: Benjamin bruger dronen til at dele landlivets glæder

I løbet af sommeren har Benjamin Høegh filmet høsten på Gammeleje på Lolland. Det er vigtigt at dele de gode landoplevelser, mener han.

Til daglig har Benjamin Høegh sin daglige gang i Aarhus, hvor han læser til jordbrugsteknolog.

Men i løbet af høsten 2021 har han været hjemme på bedriften Gammeleje I/S, der ligger i Nakskov, og som i mange år har været ejet og drevet af søskendeparret Carsten Høegh og Charlotte Høegh.

"Det er min far og min faster, som driver gården", siger Benjamin Høegh, der de senere år selv er blevet involveret mere i bedriften.

"Jeg overtog en del af min fars ejerandel i 2019, og på længere sigt er det da tanken, at jeg skal hjem og arbejde mere på fuldtid", siger han.

Gammeleje I/S har i alt 1.380 hektar jord nær Nakskov. I løbet af høsten har Benjamin Høegh filmet med sin drone og sammen med sin kæreste klippet en video sammen med alskens høstaktiviteter – bl.a. høsten med de to New Holland CR9090'ere, Fendt-traktorerne 724, 939 og 820. Desuden kan man i videoen også se halmpresning, halmkørsel samt efterafgrødesåning.

"Vi laver videoer som denne for at dele alle de gode oplevelser på landet. Vi har bl.a. oprettet en Facebook-side, hvor vi lægger nyt materiale op, så alle kan følge med", siger han.

Med den indsendte video deltager Benjamin Høegh i konkurrencen Skyd Bedste Video.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Få gode råd til en sikker høst og deltag i vores høstquiz her. Så er du med i lodtrækningen om en DJI Mavic Air 2 Drone til en værdi af 7.990 kroner.

Faktaboks

Skyd høsten 2021 - Sådan gør du

Skyd Høsten Bedst:

  • Præmien er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.
  • Ugevindere får tilsendt en stor Skyd Høsten-lagkage, værdi ca 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om en Sonos Move trådløs højtaler til en værdi af ca. 3.000 kr.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi op til 1.567,50 kr.

Skyd Høsten Først:

  • Alle 13 afgrøder er indsendt og vinderne har modtaget et SuperGavekort til på 800 kr.

Skyd Bedste Video:

  • Skyd bedste høstvideo og vind en Apple iPhone 12 Pro 128GB til værdi af ca. 8.900 kr.   
  • Videoen må maks. være 6 minutter lang og må ikke indeholde musik, du ikke har rettigheder til.

Sådan deltager du:

 

Betingelser for at deltage:

I alle konkurrencer er det en betingelse for at vinde, at ejer, forpagter, driftsleder eller maskinfører på det høstede areal er villig til at fortælle mere om høsten.

Alle indsendte billeder, videoer og kommentarer skal være fra 2021.

Udvalgte billeder og videoer bliver vist på landbrugsavisen.dk, og de bedste fotos bliver trykt i LandbrugsAvisen.

Alle præmier udloddes af LandbrugsAvisen i samarbejde med Gjensidige

Alle, også ikke-landmænd, kan deltage i konkurrencen dog ikke medarbejdere ved LandbrugsMedierne og Gjensidige. LandbrugsAvisen forbeholder sig ret til at anvende indsendte billeder og tekst vederlagsfrit i LandbrugsMediernes trykte og elektroniske medier. Fotos og tekster må ikke fremstå stødende, indeholde klare reklamebudskaber eller krænke ophavsrettigheder. De fulde konkurrencebetingelser kan læses på hjemmesiden.

Emneord

Skyd høsten 2021 , video

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle