Video: Forrige uges mange høstbilleder - og den ottende ugevinder

Ups! Vi glemte da helt at annoncere vinderen...

Høsten er en travl tid - ikke kun hos landmanden, men også her på redaktionen. 

Det betød, at vi slet ikke fik vist forrige uges indsendelser til Skyd høsten og heller ikke den pågældende uges vinder her på landbrugsavisen.dk, men kun i avisen.

Det skal der selvfølgelig rettes op på - så i videoen kan i se alle de indsendte billeder fra Skyd høsten i uge 34. Vi beklager selvfølgelig, at de først er kommet på nu.

Yderligere kan vi melde, at vi har udskudt fristen for at deltage i årets konkurrence grundet den sene høst. Det betyder, at den sidste mulighed for at være med er søndag den 10. september. Vi håber selvfølgelig, at i stadig har masser af gode billeder og videoer liggende, og også kan nå at tage lidt flere. 

Ugevinderen i uge 34 blev et knivskarpt skud af mejetærskeren i aktion i vårbyggen. 

Det drejer sig om nedenstående billede, som Henriette Nielsen har taget af sin mand, Johannes Nielsen, i mejetærskeren. I kan læse mere om deres høst her.

Økologer jubler: Nu må dyrlæger bryde medicinpakninger 13. december · 16:36

Motivet er set før - men er godt udført med flotte farver og flot komposition. Derfor vinder parret en høstlagkage med deres flotte billede på til deling med resten af høstholdet. 

Vil du også deltage i Skyd høsten bedst? Så klik her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu