Video: Fuld gang i høsten i alt slags vejr - og den sjette ugevinder

Høsten kører derudaf på de danske marker

Sidste uge bød på det hidtil største antal indsendelser til Skyd høsten bedst - og billedene bød på flere forskellige motiver. 

Her kan både opleves sol, skyer og regn samt maskiner af forskelligt mærke og årgang. 

Men blomster i markkanten, familiehyggen, storke, hunde og støvet fra høsten har også fået en stor plads, når der skal ske noget ekstra kreativt i Skyd høsten bedst. 

Høsten er selvfølgelig også en stor begivenhed for børnene, hvilket også afspejles i mange af indsendelserne - og også sidste uges vindende billede. 

Det drejer sig nemlig af billedet af Villum på to, snart tre, år, der oplever høsten helt tæt på og drømmer om at blive landmand, når han bliver rigtig stor. 

Kendt landmand stryger ind i byrådet i Brønderslev 22. november · 01:29

Det er Villums mor, Karina Piper, der har indsendt billedet, som faktsik blot er taget med hendes telefon, men alligevel rummer flot lys og gode detaljer. Så husk jeres telefoner og fang et billede, når i er ude og høste - så kan i også vinde en høstlagkage til hele høstholdet ligesom Karina Piper, Villum og resten af familien. 

Vil du også deltage i Skyd høsten bedst? Så klik her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu